Ada sorang cikgu pompuan yg mengajar B. Inggeris utk thn 1. Dia bagi assignment kat murid-murid suruh cari 3 perkataan Inggeris dan kemukakan pada hari isnin nanti.

Ada sorang anak murid cikgu itu pun berjalan balik ke rumah. Dalam perjalanan balik, dia nampak sepasang suami isteri keluar dari kereta dan sedang menjerit pada satu sama lain. Dia terdengar lelaki tu menyergah “Shut up you!!”. Sampai rumah dia tanya bapa dia, “‘shut up you’ tu bahasa Inggeris ke?” Bapa dia kata, iye.
Dapat dah satu perkataan, ingat budak tu.

Lepas mandi dan makan, dia tengok tv cerita Superman. Masa Superman nak terbang dia kata “Superman!!!” dia tanya bapa dia lagi, “‘superman’ tu bahasa inggeris jugak ke” dan bapa dia kata “yes”. Dua perkataan dah, kata budak tu. Lepas tengok tv, dia ke perpustakaan. Dia nampak ada sorang lelaki dan sorang pompuan sedang bertengkar berebut buku. Pompuan itu kata “Ladies first”.

Balik rumah dia tanya lagi dan bapa dia kata itupun bahasa inggeris. Ah, leganya kata budak itu. “aku dah dapat carik ke semua perkataan B.I tu!!

Hari Isnin dia ke sekolah, cikgu tanya dia tentang perkataan baru.

Cikgu: “OK boy, did you get the words?”

Budak: “Yes, teacher”.

Cikgu: “Good, what is your first word?”

Budak “Shut up you!!”

Cikgu: “What did you say? Are you mad? Who do you think you are?

Budak: ” Superman !!!”

Cikgu: “Bloody fool! Get out from this class!”

Budak: “Ladies First!!”