If kamu ada sikap cemani ne.. tau2 tah~

1. King & Queen control, semua tah kan di control nya. baiktah bali kan kereta control. kan control pun sadang2 la.

2. Ice queen ( ego?) klayi bukan tah kan ngakun salahnya walaupun ya salah.

3. No chemistry. inda sefahaman. surang mau ice cream, surang mau chocolate. apakan?

4. Selingkuh? HAHAHAHAHAHA. ketahuannn!!! ani yang paling b*** sekali la.

5. No freedom.semua inda buleh, tepaksa tapok2.. sabar sha.

6. Partner gauk2 tawa2 kan be cali kana signal2. kana cakapi “Bisai2 deh ulah atu!” aww sandi.

7. Permission, apa saja mesti tanya. parents nda lagi tanggung tu. bf gf lah tanggung! haha. balum kawin sudah control mcm stayi drng membagi makan.

8. Jalan kadai pakai baju sama jenis, sama kaler, this is the lamest thing bruneian ani… haha!

9. Masalah damit jadi masalah basar. macam kan durang klayi pasal bekantut wah, sampai esuk2 nda betagur.

10. Ani nda semua la, Penjeles kan mati. senyum arah kawan pun inda buleh. kana tantang tarus! as if kan makan kawan partner.

11. Makan kalau sama sama paksa control, ilang skill kampung. hehehe. Ada jua yg beshare tu makan. Partnernya nda sadar tu yg partnernya sorg tu nda barus gigi apa sal gagas ngaga ia.ada lagi mengurik gigi partner pasal ada tesangkut..eeew..mihir!

12. Online sampai subuh abis tu tebalik2 I love you, I miss you, mwahs.

13. When credit abis kana marah, ada tia yg cakap.. “kenapakan abis credit ah be msg sama urang lain kah?”

14. Mengusut kan mati. barang damit pun kan di kusut kan.. air liur kucing melakat arah baju pun kan menangis.

15. Sweet talker. cakap Together Forever la, janji itu ini.. sudah kawin “pi ko mampus!”

16. Couple mesti kissing. HAHAHAHAHA. ada bonus. nada yang nda kissing, nda ku caya tu. Kiss tgn pipi apa, KISS jua namanya.

17. Mula mula pigang tangan ni, lama lama pigang kepala…. tuhut. Mula2 lambai lama2 bagi f**k .. sama la

18. Kalau kelayi nda teriak2 nda sah! te sumpah sumpah. words BUDUH kuar.

19. Inda cukup sorang. mau jua ada spare.handal.

20. Kadapatan! kan menipu tapi inda handal.IQ RANDAH..HAHA. bida ehh! BOOO!!! cawer!

21. Klayi dalam keta, drive laju2. mesti di takan minyak tu! Pastu break ngajut. Plancit air liur rah cramin dapan. Cian.sawan tia bnr.

22. SARCASTIC. hehe. ada saja kan kana sindir. sabar sha laaa!

23. Inda iklas melayan pasal hari hari jumpa. Baus bah mliat dh. Mkin panjang bulu idung.

24. Handphone 24hrs di tangan. Mcm kwnku tym main bula pun pigang hp bmsn sma gfnya.handal.alum pernah hpnya gugur.main street dh tu.handal~~

25. Tukar2 line, tukar2 handphone, email swap. Rasa bah kn liat mncek sapa dangan bf/gf kuntek.Partner mana tau..mcm msn ada yg spare lagii~

26. LOVE =! CURANG well (ofcourse, liat bini2 lawa sudah tia kan di”makan”nya.

27. Need time 4 privacy (alasan untuk putus) ada lagi reason yang paling LAME BRABIS. need space, kan belajar dulu. hahaha.I remember my ex punya alasan.He text me like this “I want us to be successful in the future, let’s do a temporary break up and remember you are my only one.. ” then I answered “Okay, I really love to, let’s do a permanent break up, so that next time I’ll be more successful than you and marrying someone much more worthful than you” yeah! a**hole.. tau jua urg ia bescandal haha.. he’s scandal was my best friend-undercover(which ia inda tau I know her) and she dump him sadisticly.

28. Partner nya msg sama urang lain bukan BOYFRIEND/GIRLFRIEND buat “i miss you more than words?” hahaha. ani termasuk dalam golongan curang jua kali.. heh.

29. Inda kana bagi jadi kemarahan. WAHAHAHAA!! Selalu ni.kalau pgi2 urg masam2 muka apa grenti pasal smalam tu.assume sja..paham2 la.for fun sarapan pgi.AHAHAHA.

30. Baru 2-3 bulan together buring sudah. mau lagi yang baru. kanyang lari.

31. Kalau di tanya “handsome ka ku ni yang?” gf jawab ” handsomeee ehh!! Bnr!!” tapi dalam hati (bulu idung nya tekeluar ah, unshave, baju lahib,etc)

32. Awal awal pemalu.. lama lama nda tau malu..

33. Main transfer credit.ada gi pandai bunga bunga cakap “cr me low ni..kapih lagi so masani save2 dulu bmsg” pastu ada tia kana forward kn..hahaha

34. Pengikis! hint ckp baju lawa tia, sampai partner ckp “bahh esuk balikan”

35. Couple mesti liat muvee di cinema. baru romantic ~ yuck! nada cara lain kah?

36. Anniversary celebrate tiap bulan. mau lagi arah tampat restoran patang2..abis duit. .haha.

37. Dulu2 nda jumpa sehari kan mati rasanya, masani dh jumpa kan mati plg rasanya.

38. Awal2 mau pujuk, batah2 malas tia kan pujuk. pebaik ia menangis smpai ingus nya di lantai..

39. LELAKI, kalau ada game, bula, kereta, makanan.gitar. jadi GF pertama drg tia. Nda tia drg pedulikan gfnya.ada tia bealasan.dluar ku tdi.

40. BINI2, kalau meliat ceta KOREA handsome2 angau2 , mcm BOUTA sul drg. bf nda telayan.sanggup tu bjaga abiskn 2pack CD aa.alasan tdo..AHHAHAHAHA.lagi tia.

41. (18PL.didelete..hahaha)

42. Bejalan kajap ke kadai kaling pun mesti miskol pakai loudspeaker. kalau inda pun text bf/gf “yang, me kekadai kaling sebalah sekajap.membali sigup me”

43. Kalau nda kana balas miskol kana msg “behapa tu?” kana balas lagi “beria ku tdi” dahto kana tanya lagi “banar kan tu?” membari malas. hahaha.

44. Takut gf/bf inda kana suruh jalan bagi alasan TIDUR padahal bejaur. erm. Ada ni tau ku jua.

45. Partner kana balikan brg, inda pandai besyukur. mau jua yg mahal. branded. eh kira pengikis la jua..

46. Lelaki nda dapat liat bini2 hot. mcm bayi tia usul drg. mun lapar baik asak semua.

47. Bini2 kalau liat bf nya liat bini2 lain kana cubit. Kana tantang lgitu sampai2 ingus bah kuar!

48. Minta ambil, akhir sikit jadi kemarahan. mau jua on time.bini2 ni biasa camni.drg aa nda sadar mun besiap aa kan mati batahnya.laki2 harum2 nunggu smpai kuar bah bau ketiak drg nunggu.

49. Kalau be SMS, ujung2 nya mesti ada words “luv u. mwahs” its a MUST.

50. Friendster, facebook mesti ada gambar berdua.

51. MSN mesti nick nya jiwang2 example : iniots’s, iniots’s properties.kalau nda pun ada tia nicknya drg buat bad mood la..i don’t trust u la..atu something bekenaan love life drg la tu..

52. Selalu bagi lagu macam “eh lagu ani untuk you ni dangar ahhh”

53. Bila ada urang lain.. minta putus, bila sudah putus menyasal tia kan go back. buduh!

54. Abis klayi tamparan muka. abistu ambil uleh arah urang lain. Mulut bauu.makan sampah kah kau kelmarin? hoho

55. Jumpa kawan lama buat inda kenal, kana ucap buang batu la itu ini. pasal takut kana marah. ciannn..

56. Kalau miskol kana reject kana ucap sma urang lain tym atu. hahaha.

57. Da problem sikit2 minta putus.rasa bah..kes baus dah ni..sudah cool kan go back tia.

58. Sanggup online 247 tunggu partner nya online….

59. Kadang2 ada yg tipu parents rasa kn bejumpa, escape sekulah. (kalau parents alom approve) biasanya bini2 illegal ni camni.illegal means below 18.haha.

Ceta ini adalah rekaan semata-mata.Takde kena mengena dengan yg hidup atau yg dah mampos..tujuannya bukan untuk mnyindir..tapi if ada yg trasa sabar sja..hahaha….this is an article tuk dbaca for fun.pi if kmu mbaca smpai abis,congrates.hee.peace yaw Y(.’_’.)Y (kalau ada yg kan tambah facts bleh jua!!)