Last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu… masa dia belajar kat mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita… dulu ada sorang mamat yahudi ni datang egypt to study the muslims’ lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya.

Dia nak cari jalan untuk serang cara lain. Tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. Dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women, menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama keturunan, diorg tak nak le mandul!

And kalau korang pernah terima forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if you’re a wee bit late. so kalau minum banyak & at that time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan?

Therefore, untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies, pls stop drinking & buying coke & pepsi. Allahuakbar!