Fuh… baru je balik dari berjalan membyar insuran kereta, tp hampa sikit le sal nda smpt sal ramai orang… jadi tak jadi le… mana nda kami jalan akhir jua wah, kan pukul 10.30 tolak dari rumah… mata ku g mengantuk gila ni… sal td pukul 5 pg baru mau tidur mata ah…huarghh… *yawn*

Last week was a very hectic week for me and my family. coz we had function last sunday. So baru ter’update’ hari ni… atupun lapas ku upload gambar td subuh ah… (kes nda mau tidur keke) Kami ke Miri last Friday, awal gila berjalan around 6am, then last Saturday, after work tarus arah amit g sal kan mendangani berusah2.. sibuk banar… ngalih pun ada.. aku tolong membasuh2 je le, sal masak2 atu, terpaksa arh senior2 saja, plus bukannya terer masak jua aku ani… masak nasi n air boleh le hehe.. udah tah ngalih balik kaja… sal my fren mc… (menyambung cuti le katakan… bukannya cuti spital tu, bukan ku nda tau pi’ilnya hehe) balik dari rumah my uncle around 10.30pm lau nda silap.. apa g datang ke umah tarus je tidur…

Tekana sibuk nda tah dpt meliat P2F dan Sehati Berdansa… Nasib jua tekaan ku atu lurus… Tahniah buat Dayat n Lisdawati n Fauzi… U deserved it!